Abstracts of the VKRT meetings of Plastic and Rubber sector      

  

To receive NewsMeeting

To unsubscribe NewsMeeting

 

  Meeting Abstracts: Select & Consult

Abstract of Rubber- en Kunststoffenindustrie op de drempel van e 21e eeuw - programma ter gelegenheid van het 6e lustrum van de VKRT     1995

Flexsys, strong enough to stretch in the 21st century

Rubber producers of the next century need strong, dedicated suppliers with global reach. Environmental issues will continue to lead developments.

Is de rubberindustrie flexibel genoeg voor de jaren 2000?

In vogelvlucht wordt een beeld geschetst van de ontwikkelingen in de rubber-in-dustrie gedurende de laatste decennia. Van daaruit zal een vooruit-zicht op de jaren 2000 worden gegeven.

Meercomponenten spuitgieten - een weg tot rationalisatie

Een zich steeds sneller uitbreidende reeks van nieuwe toepassingen is het resultaat van het consequent doorontwikkelen van de meercomponenten-spuitgiettechnologie. Praktijkvoorbeelden zullen de verschillende meer-componententechnieken belichten.

Nieuwe kunststoffen: Waar is het einde?

Over de recente ontwikkeling van nieuwe, voornamelijk technische thermoplasten. Toelichting op de ontwikkeling van een nieuwe kunststof van concept tot volwassen product, waarbij wordt ingegaan op de relatie kunststofproducent -converter - OEM-er - eindgebruiker.

VMI: Vijftig jaar jong en nog steeds in de groei

Het bedrijf, de productgroepen en de markten; planning en groeimogelijkheden voor de toekomst; markten in Europa, Amerika en het Verre Oosten.